En trevlig blomsterbuk

 God morgon alla läsare och vad trevligt att ni kikar in i bloggen idag också. På min väg hem från jobbet passerar jag dagligen en blomsterbutik i Huddinge som heter RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design. Jag tycker om att överraska min fru emellanåt med vackra blommor, därför brukar jag gå inom i denna trevliga butik och köpa blommor någon gång då och då. Det är faktiskt så här, att i specialbutiker som den här, där säljs blommor av högsta kvalitet och personalen som är välutbildade kan ge goda råd om olika blommor och deras skötsel. Våra stormarknader har tagit över mycket av blomsterhandeln, men där är det svårt att få svar på sina frågor och uppriktigt sagt så kanske blommor som säljs där inte alltid håller måttet. RQ Lilla Blomsterhörnan Flower & Design det är en blomsterbutik där man kan köpa blommor och buketter eller binderier för alla olika tillfällen där det behövs. Bröllop, begravningar, dop, konfirmation eller varför inte överraska sin käresta men vackra rosor eller någon annat vacker blomma då och då. 

 

Det är enkelt att ta sig till denna blomsterbutik för den ligger centralt i Huddinge. Här bor, arbetar eller passerar väldigt många människor dagligen, så det här är en blomsterbutik som väldigt många skulle kunna ha glädje av, oavsett om man bor i Huddinge eller inte. Nu är det ju så himla trevligt att inne i butiken finner man också ett fint urval av olika krukor, tillbehör eller sådant man kan dekorera med där hemma. Snart ska jag gå in i butiken och den här gången får det bli några vackra röda rosor som jag vet att min fru tycker så mycket om. Och jag älskar henne ifrån djupet av mitt hjärta, så det är ett av mina bevis på min kärlek till henne. 

 

Du gillar kanske också...