Behöver du hjälp med din bil?

Hej på er alla och god eftermiddag. Hur är det med er idag? Jag hade tänkt mig att jag i det här inlägget skulle skriva lite om ett företag som ni kan läsa mer om här, och det är en bilverkstad i Enköping med omnejd som jag ganska nyligen hade en del att göra med. Det är nämligen så att jag tog kontakt med det här företaget, som heter CT Bil o Plåt AB, för att jag behövde hjälp med min bil som jag inte kunde förstå vad det var för fel på.

Det enda jag kände att jag kunde göra var att lämna in bilen på denna bilverkstad i Enköping och hoppas på att allt inte var kört. Ni kan inte förstå hur glad jag blev när de bara en liten stund senare hörde av sig till mig och berättade att problemet var löst och att allt var i sin ordning igen. Jag skyndade mig tillbaka till dem på deras bilverkstad i Enköping med omnejd och tackade dem så mycket för den effektiva och fantastiska hjälpen som jag hade fått av dem. När jag sedan körde därifrån så visade det sig mycket riktigt att allt var i sin ordning, och det är på grund av allt det här som jag nu vill dela med mig av det här företaget till alla jag känner. Jag kan inte tro att ni inte skulle få lika bra hjälp av dem som jag fick, och därför tror jag att det vore bra om ni som känner ett behov av att få hjälp inom det här området faktiskt tar kontakt med det här företaget för att se om de på deras bilverkstad i Enköping med omnejd kan stå till tjänst för också er.

Du gillar kanske också...